Rakocevic İle Yollar Ayrılmıyor

12 Şubat 2010 Cuma

Medyada çıkan haberlere Efes Pilsen yönetiminden yanıt geldi. Yanıt resmi sitede, burada. Genel Menajer Engin Özerhun "Şu an için Igor Rakocevic ile yollarımızın ayrılacağına ilişkin bir kararımız yoktur." demiş.

Rakocevic'in bugün yapılan idmanda yer aldığı kulağıma gelen haberler arasında. En azından şimdilik böyle bir ayrılık söz konusu değil, büyük olasılıkla.

3 yorum:

Oğuz 12 Şubat 2010 16:54  

Daha Ataman'ın raporun ulaşmamış yönetime.. Sanırım rapordan sonra gönderecekler. Zaten Ataman iner inmez ayağının tozu ile o açıklamayı yaptıktan sonra artık kalsa ne olacak ? Yazık ya.. Sırada Nachbar var.. onu da harcar Ataman. Shumpert'ın saçları ağarana kadar Efes'in vazgeçilmezi yapar artık.

banou 12 Şubat 2010 20:33  

Hey there, this is a greek fellow. I think you just have to change coach in order to get back on track. Ataman managed to cancel his own choices: Nachbar and now Rakocevic.

Here is a hilarious video about the recent incident:
http://greekhoopz.blogspot.com/2010/02/blog-post_3566.html

Adsız,  13 Şubat 2010 09:34  

yani ergin ataman yildiz yonetemedi. Elinde cok iyi kadrosu vardi. Ne istediyse yapildi. Takim duzenli veya bir sisteme bagli basketbol oynayamiyor. Cok fazla adam aldilar. Ataman sureyi duzgun dagitamiyor. Bu macta Shumpert Thornton Smith 30 dakikaya yakin oynarken, Nachbar-Rako-Kasun uclusunden en cok oynayan 7:40 ile Rakocevic oldu. Videodaki olaydan sonra Rako oyuna girmedi sanirim. Bu da 32:25 mac suresinde Rako'ya 7:40 saniye uygun gorulmus. Kasun'a da gercekten yazik oluyor. 1/2 ile 2 sayi 1 ribaund 1 top kaybi yaptigi macta 4 dakika oynuyor. Cok kotu sut atti desen degil, mucadele etmiyor desen degil ama oyundan aldi bir daha da oyuna sokmadi. Ergin Ataman saka gibi. Mesela Daum, Fenerbahce 1-0 yenikken 50. dakikada Alex'i cikarsin yerine de Selcuk'u oyuna alsin yer yerinden oynar. Ataman bunu bir kac mac yapti ses cikaran olmuyor. Rakocevic bunu daha once de soyledi. Koc 2-3 sut kacirinca beni oyundan aldi. Bu beni bozar tarzinda aciklamalar yapti. Kotu de olsa bazi adamlar belli sureleri almak durumunda yoksa onlarin egolarini yipratir ve asla verim alamazsiniz.

Yorum Gönder