Balloon Arenas

23 Ocak 2010 Cumartesi


Evet, kabul ediyorum biraz geç oldu ancak yine de 1-2 şey söylemem gerekirdi bu konu hakkında. Sözü fazla uzatmayacağım: Arenas haberleri balondu efendim.


Forumda döndürdüğümüz geyik bir anda büyüyüverdi sonra ise neden olmasın diye uçurduk bu haberi… Tabi çok da fazla ayrıntılı bir şekilde hazırlanılmış olay değildi… Eğer öyle olsaydı çok iddialıyım Efes Pilsen armasını öptürüp fotoğrafını bile çektirirdik Arenas’ın, sitenin girişine de koyardık.


Ama bizim Türk medyası mezgit misali boş kancaya bile takıldı. Aslında vermek istediğimiz birkaç tane sosyal içerikli mesaj vardı ve bu da onlardan biriydi. Türkiye’de haberler çokça araştırılmadan yapılıyor. X takımı ile Y oyuncusunun adı bir cümlede geçmesin, Y oyuncusu X takımına transfer oluyor!


Bir de bu internet nasıl bir şeydir. Onun da mesajını da mesajını vermek istedik… Çok sevdiğim bir ağabeyimin bir örneği var bu konuda. Evet şimdi mikrofonlarımızı Ahmet Karadağ’a uzatıyoruz:


Bu internet acaip birsey. Ortaya atilan bir iddia bir yazi cig gibi büyüyüp dagilabiliyor.Birkac yil önce Almanya'da bir olay büyük yanki uyandirmisti.


Nürnberg Is ve Isci Bulma Dairseinde calisan iki hanim kendi aralarinda günboyu maillesmisler. Hep "reply" bölümü tuslayarak (yani eski mesajlarin e-mailin icinde kalmasini saglayarak) upuzun bir mail olusmus. Icerik birazcik müstehcen...Yani özel hayatlarini (özellikle erkek arkadaslari ile yasadiklari maceralarin bazi ince detaylarini) biraz tartismislar...

En sonunda ablanin birisi "reply" buttonuna basacagina "reply all" butonuna basarak maili bütün mesai arkadaslarina göndermis Bundan sonra bu mail birkac gün icinde Hawai ve Madakaskar'da yasayan Alman'lar tarafindan bile hafif bir tebessümle okunmaya baslanmis... Bu mail artik ilelebet sanal dünyada kalacaktir ve bir daha silinemeyecektir... Böyle birseydir internet. Yani Burhan, Fahir ve ben aslinda geyik olsun diye yapmadik bu olayi Internet'i kullanirken biraz daha dikkatli olalim, okuduklarimiza temkinli olarak yaklasalim diyoruz. Yani vatana millete hizmet anlayacaginiz...

Alamanca bilen arkadaslar icin ibretlik mail:

http://www.topfield-europe.com/forum/showthread.php?t=4195

1 yorum:

Adsız,  25 Ocak 2010 08:38  

Eline saglik Burhan... :)
Artik nice yeni transferlere diyelim...

Ahmet Karadag

Yorum Gönder