Efes Pilsen'e Sürpriz Bir Forvet

6 Ocak 2011 Perşembe

Efes Pilsen'in Oktay Hoca'lı son sezonda(2006-2007 sezonu) başladığı sağlıklı transfer politikası devam ediyor. Horace Jenkins, Aleksandar Rasic, Laron Profit, Scoonie Penn, Loren Woods, Rashad Wright, Craig Bradshaw, Milos Vujanic, Michalis Kakiouzis, Dwayne Jones(ki en favori oyuncumdur), Daniel Santiago, Andrew Wisniewski gibi nokta transferlerden sonra Efes Pilsen'in yeni arayışının bir forvet oyuncusu olduğunu belirtmiş Engin Özerhun. Flip Murray'in de ilgilendikleri oyunculardan biri olduğunu doğrulamış.

Flip Murray'in Efes Pilsen'e çok büyük katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu şu postta yazmıştım. Peki, forvet bölgesi için diğer alternatif kim? Kardemir Karabükspor'da gösterdiği etkili performansla tüm takımların ilgisini çeken, 1.82'lik; Emmanuel Emenike! Türkiye'ye alışmış olması, artık kendini içimizden biri gibi hissediyor olması Emenike'yi Murray'e göre bir adım öne çıkarıyor. Transferin önündeki tek engel ise Emenike için istenen yüksek bonservis bedeli.

Efes Pilsen, kalabalık - kaliteli guard rotasyonun ve pota altındaki sert savunmasının yanında dar forvet rotasyonu ile büyük sıkıntı çekiyordu. Emenike ile beraber bu eksiklik de giderilmiş olacak ve Final Four yolunda çok önemli bir adım atılmış olacak.

4 yorum:

Ahmet Karadag 6 Ocak 2011 19:08  

adam esmer güzeli ama... yakisir Efesime

Adsız,  6 Ocak 2011 19:09  

Eh be hocam, biz de ciddi bi' şey sandık :D

ny12da 6 Ocak 2011 20:06  

vallahi mutlu olacaktım tam :)

Adsız,  7 Ocak 2011 00:18  

haıhaıhajhajhajah

Yorum Gönder