En Kibar İfadeyle; Şerefsizsin Batiste!

5 Kasım 2010 Cuma

Dün akşam oynanan ve Union Olimpija'nın Panathinaikos'u bir uzatma periyodu sonunda 85-84 yendiği karşılaşmada haince bir olay yaşanmış. Maçın 4.periyodunun bitmesine 5:30 kala, girdiği turnikeyi değerlendiremeyen Batiste, bu pozisyon sonunda yere düşen Ozbolt'un kafasına bilerek basıyor. 3 hakemin de gözünün önünde yaşanan pozisyon sonunda Batiste'ye sportmenlik dışı faul çalınıyor.


Batiste olay sonrasında Zeljko Obradovic'in zoruyla özür dilese de bu onun yaptığı şerefsizce hareketinin üzerini örtmüyor. Bugün de tekrar özür dilemiş ve pişman olduğunu söylemiş. Ne olursa olsun bu basketbol dışı hareketin bir yaptırımının olması gerekiyor! Bana kalırsa Batiste en az 3-5 maç ceza almalı ve Maric'in de sakat olduğu düşünülürse bu PAO'yu fazlasıyla sıkıntıya sokar. Ancak; Yunanlar bu konularda en anasının gözü millet oldukları için haftaya bize karşı onu sahada görebiliriz.

Olayla ilgili videolar da burada:


Link


Link

5 yorum:

Adsız,  5 Kasım 2010 16:32  

bu adama en az 20m mac ceza gerek

Adsız,  5 Kasım 2010 18:34  

Ne 3-5 'i ya aklından zorun mu var senin !

Adamın lisansı askıya alınıp tedavi görmesi lazım. Şu işe bak ölmedikçe ceza yok.

Adsız,  5 Kasım 2010 19:46  

Or.spuçocuğu Batiste! Elim ayağım boşaldı ya!

luke 6 Kasım 2010 01:30  

boyle bir hareketi yapan adami sokakta gorsem taslarim(doverim diycemde adamin fizik malum) ya insan evladinin yapacagi is degil. Takimimin tek adami olsa klubu kapatirimda boyle hareket yapan adami bir daha oynatmam. Obradovicin gereken hareketi yapacak olmasada en azinda bir tepki gosterecegine inaniyorum.

Adsız,  7 Kasım 2010 21:45  

sen cok büyük bir o.ç. sin batiste.

Yorum Gönder