İhtimaller denizinde yüzmek...

13 Ocak 2010 Çarşamba

Efes Pilsen:

Efes'e galip gelmesi yetmeyecek. Unicaja'nın da deplasmanda Rytas'ı yenmesi gerekecek. Unicaja'nın grup liderliği şansı kalmadı evet ama tam tersine işler daha da karıştı. Partizan Olympiakos'u yenerse ve Unicaja da son hafta kaybederse aynı puana geliyorlar.Unicaja Partizan'ı deplasmanda 64-72 yenmişti. Partizan da, Unicaja'yı aynı skorlarla geçmişti deplasmanda. Aralarında oynadıkları maç averajları eşit. Genel averajda Parzitan önde. Partizan galip gelip Unicaja yenildiği zaman Partizan grup 2. , Unicaja ise grup 3. oluyor.


Çok iyi yönetilen Partizan her ne kadar Maric olmasa bile, deplasmanda da olsa devirmeye yakın Olympiakos'u.Hele hele grup 2.liği şansları varsa..Olympiakos da rahat zaten, eleği astı duvara.. Unicaja, Rytas'ı yenmeye yakın bence, peki ya Efes? Bu sezon ilk deplasman galibiyeti gelir mi dersiniz?
 
 
Fenerbahçe Ülker:
 
Burada ihtimaller biraz daha karışık...
 
FBÜ ve Cibona galip gelirse:
Kesinlikle Fbü grup 3.oluyor.Cibona maçının kaç sayı farkla bittiğine göre Cibona ya da Asvel gruptan 4.olarak çıkıyor.

FBÜ ve Asvel galip gelirse:
Kesinlikle Asvel 3. , Fbü ise 4. oluyor.

Zalgiris ve Asvel galip gelirse:
Asvel kesin grup 3.sü oluyor.Fbü 6 farkan daha az bir fark yerse grup 4. oluyor.6'dan fazla bir farkta Zalgiris grup 4. oluyor.Farkın 6 sayı olması durumunda ise genel averaja bakılırsa Zalgiris zaten önde onlar yine grup 4. oluyorlar.

Zalgiris ve Cibona galip gelirse:
İşte en kritik tablo burda ortaya çıkıyor..Dörtlü averaja kalınıyor.Genel averaja bakılır heralde.Genel averajda zaten Fbü'nün şansı kalmıyor.Zalgiris grup 3. bile çıkabilir...


Asvel Basket 3 6 609 676 -67
Fenerbahçe Ülker 3 6 622 723 -101
Cibona 2 7 564 671 -107
Zalgiris 2 7 597 671 -74

Not:Yukarıdaki tablo Galibiyet/Mağlubiyet/Attığı Sayı/Genel Averaj şeklindedir.



1 yorum:

saLsa 13 Ocak 2010 14:29  

Ellerine sağlık kardeşim.. Ben işten güçten unuttum yayınlamayı.. Dediğim gibi ellerine sağlık..

saLsa

Yorum Gönder