Spanoulis Efes Pilsen'e Doğru

25 Haziran 2011 Cumartesi


Kerem Tunçeri ile 2+1 senelik anlaşma imzalayan Efes Pilsen, Kerem'in önüne çok önemli bir guard koymak niyetinde. Büyük ihtimalle de bu isim Vassilis Spanoulis olacak. Transferde büyük aşama kaydeden Efes Pilsen, Olympiakos'la da anlaşma zemini arıyor. İstanbul'da düzenlenecek Final Four öncesinde iyi bir takım kurmak isteyen Efes Pilsen, oyuncular için hem yıllık ücret olarak hem de bonservis olarak kesenin ağzını açtı. Ayrıca, Spanoulis'in yanı sıra Efes Pilsen çok önemli bir uzunla da prensip anlaşmasına vardı. Efes Pilsen'in listesindeki diğer isimler ise Jamont Gordon ve Romain Sato.

2 yıldır beklentileri karşılayamayan ve takım içindeki dengeleri bozan Rakocevic'in de gönderilme ihtimali çok yüksek. Efes Pilsen, Rakocevic'in aldığı yıllık 1.850.000 €'luk ücretin biraz daha fazlasına Spanoulis'e verip yıldız oyuncuyu getirmek istiyor. Transfer listesindeki skorer oyuncularla anlaşılamaması halinde ancak Rako'nun opsiyonun kullanılacağı ise gelen haberler arasında.

Özel haber yazmak gerekiyor galiba buna.

1 yorum:

Adsız,  26 Haziran 2011 23:56  

inanılmaz...kadro hayal et deseler bunları hayal ederdim.umarım sato ve gordonuda alırlar.pivotada fischer gelirse 60ı geçen rakibe çeyrek altın takarız

Yorum Gönder