Biz Sizi Ararız...

29 Mart 2011 Salı


Efes Pilsen'in sunduğu 2 isim önerisine, 60 günde(ki kendileri 1 ay içerisinde açıklanacağını belirtmişlerdi) olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermesi gereken TAPDK aradan 80 gün geçmesine rağmen sessizliği koruyor. Haliyle bu saçmalık şirketi, takımı, taraftarları, basketbolseverleri, kısacası herkesi geriyor. TAPDK'nın bu konunun bir yere "Sigara içilmez" tabelası astırmak kadar basit bir iş olmadığını bir an önce idrak etmesi gerekiyor. Karşılarında sıradan küçük çapta bir kuruluş değil(ki öyle bile olsa görevlerini layıkıyla yapmalılar), Türk spor tarihine damga vurmuş bir kulüp ve Türkiye'nin en önemli şirketlerinden biri var. Keyifen verdikleri maddi ve manevi zararın bir an önce farkına varmaları gerekiyor.

Bunun düşünecek, taşınacak bir şeyi de yok üstelik! Evet ya da hayır diyecekler, bu kadar... Bu çok basit bir kararı bile 80 günde alamayan bir kurum Türkiye'ye ve Türk sporuna nasıl yön verebilir? Bu kurumun iletişim adresleri ise sadece telefon numarasıyla ve adresle sınırlı. Günümüzde sıklıkla kullanılan bir mail adresi falan da yok... Ülkemizde bu derece ilkel bir kuruluşun olduğunu görmek gerçekten üzücü.

Bu zamana kadar kararın açıklanmamasından çıkarılabilecek iki sonuç var; ya bu kurum işini layıkıyla yapmıyor ya da birilerinden icazet bekliyor! Birilerinden icazet bekliyor olabilirler, hatta o birileri şu an seçimlerle uğraştığı için bu konuya odaklanamamış da olabilir ama bu konu çocuk oyuncağı değil. Bir an önce ciddiyete erişmeleri gerekiyor.

Bugün bir arkadaşımız iletişimdeki telefon numarasını aramış. Uzun zamandır arıyorduk ama kimse açmıyordu, bugün açmışlar. Arkadaşımıza "Efes Pilsen kulübünden mi arıyorsunuz?" diye sormuşlar. "Hayır" cevabını alınca "O zaman açıp Efes Pilsen Spor Kulübü'ne sorun" diye küstahça bir yanıt vermişler. Ehh, şaşırmadık!

Not: Affınıza sığınarak bu kadar absürt bir konuya böylesine absürt bir fotoğraf koymayı uygun gördüm.

0 yorum:

Yorum Gönder