Efes Pilsen Gelecek Sezon İçin Çalışmalara Başladı

28 Şubat 2011 Pazartesi

Euroleague defterini kapatan Efes Pilsen'de hamleler gelmeye başladı. Bu hamleler hem sezonun geri kalan kısmını, hem de gelecek sezonu ilgilendiriyor.


TBL'de en son yapılan Murray-Wisniewski lisans değişikliğiyle 8 lisans çıkartma hakkı dolan Efes Pilsen'de sezonun geri kalan kısmında Wisniewski ve Raduljica oynayamayacak. Beklentileri karşılayamayan Andrew Wisniewski, Partizan maçını bile beklemeden yarın Türkiye'den ayrılıyor. Efes Pilsen'in 5 senelik sözleşme imzaladığı 23 yaşındaki pivot Miroslav Raduljica ise sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanacak. Birçok takımın peşinde olduğu Sırp yetenek Alba Berlin'e gidecek.


Efes Pilsen'de gelecek sezon için de çalışmalar başladı. Maliano yazmış, Sırplar'a göre Efes Pilsen'in hedefi Partizan efsanesi Dusko Vujosevic. CSKA'dan kötü anılarla ayrılan Dule, Sergio Scariolo ve sene sonunda Valencia ile sözleşmesi bitecek olan Svetislav Pesic ile piyasanın en gözde koçlarından. Disiplinli, savunmayı ön planda tutan, altyapıya ve gençlere önem veren, takım için birlik beraberliği sağlayabilen bir koç olmasıyla Vujosevic'in Efes Pilsen'i özüne döndürebilecek koçlardan olduğunu düşünüyorum, doğru bir yapılanma ve orta-uzun vadede iyi planlarla.


Raduljica ve Rakocevic'in 1 yıllık opsiyonu hariç tüm yabancılarının kontratı bu sezon biten Efes Pilsen'de yabancı oyuncu arayışları da başladı. Yunanistan'dan gelen haberler Efes Pilsen'in Antonis Fotsis ile ilgilendiği yönünde. Fotsis'in sezon sonunda Panathinaikos ile sözleşmesi bitiyor.

1 yorum:

recep,  28 Şubat 2011 13:31  

Allahım ya ilk kez bu sezondan ümitliyim. :) inşallah adımıza yakışan olur. hayırlısı ne diyelim.

Yorum Gönder