Euroleague Ön Elemele Gruplarında 2. Tur (İlk Maçların Ardından)

29 Eylül 2010 Çarşamba


Budivelnik:58 - Khimki:87 
Gecenin canlı olarak izleyebildiğim tek maçıydı, sıkılıp kapatmadan önce. Khimki, Euroleague'in kalburüstü takımlarından biriyken burada ön eleme oynarsa böyle farkların ortaya çıkması normal tabii. "Jöleli" koç Scariolo'nun antrenman maçı şeklinde geçen karşılaşmada tüm oyuncularına şans tanıması ve onların da hepsinin sayı üretmesi gayet önemli oldu onlar adına. Tecrübeli guard Planinic 18 dakika gibi kısa bir sürede 10 sayı, 5 ribaund, 4 assist üretti. Langford 16 sayı , Loncar ve Kelati de 11'er sayıya katkı yaptılar. Budivelnik cephesinde ise ayakta kalanlar 14 sayı ile eski Efes Pilsen'li Spencer oldu ve Türkiye gazisi olan Red Fox grubu olsun. Bu arada buradan yetkililere seslenelim; Rusya ve Ukrayna'daki maçlarda mola esnasında benchler ve tekrar görüntüleri yayınlanmasın! Detaylı istatistikler için tıklayınız.

Alba Berlin: 73 - Hemofarm:67
Alba Berlin bir ara farkı 20'li sayılara çıkardığı karşılaşmada rakibini ancak 6 sayı farkla 73-67 yenebildi. Julius Jenkins, Patrick Femerling, Marko Marinovic, Immanuel Mcelroy gibi önemli oyuncularından katkı aldılar. Hemofarm cephesinde ise bir saniye bile oyundan çıkmayan Milan Macvan yegane direnen isim oldu. Son çeyrekte ise Borisov'dan da katkı gelince farkı azaltmayı bildiler. Macvan 40 dakikada 16 sayı, 9 ribaund, 4 assist, 2 blok yaparken 6 top kaybı yaptı. Bu skora ne Hemofarm ne de Alba Berlin sevinebilmiştir diye düşünüyorum. Maçın detaylı istatistikleri burada.

Le Mans:85 - ASVEL:75
İki Fransız temsilcisinin karşı karşıya geldiği karşılaşmada kazanan 85-75'lik skorla ev sahibi Le Mans oldu.
 Le Mans'da Batista 18 sayı - 2 ribaund, Covile 12 sayı - 6 ribaund, Alain Koffi 13 sayı - 2 ribaund, Antoine Diot 11 sayı - 2 ribaund, Kahudi ise 10 sayı ile çift haneli sayılar atan oyuncular oldular. Asvel'de Vassallo'nun 29 sayı - 3 ribaund, Gelabale'in 14 sayı, 4 ribaund, Zizic'in 11 sayı, 6 ribaund performansları mağlubiyeti önleyemedi. Le Mans bir adım önde. Detaylı istitatistikler burada.

Spirou Basket:75 - Unics Kazan:69
Gecenin belki de en sürpriz sonucu. Güçlü Rus temsilcisi Unics'in deplasmanda işi bitirerek evine avantajlı bir skorla gelmesi bekleniyordu ama, istediklerini gerçekleştiremediler. Brindley Wright 19 sayı, 10 ribaund, 5 assist ile galibiyetin mimarı oldu. Dwayne Broyles 14 sayı - 3 assist; Chris Hill ise 13 sayı, 7 ribaund, 2 assist, 4 top çalma istatistikleri yakaladı. Unics'de ise Lampe 19 sayı - 5 ribaund; Marko Popovic ise 19 sayı, 4 ribaund,  8 assist ile tamamlaması galiyeteyete yeterli olmadı. Perşembe akşamı çok önemli bir maça çıkacak Unics! Detaylı istatistik burada.

0 yorum:

Yorum Gönder