Beko Ligi'nden Son Dedikodular

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Beko Basketbol Ligi'nde final heyecanı Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasında devam ederken, bir yandan da sezonu kapatan diğer ekipler transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. İşte ligimizde yer alan takımların transfer çalışmalarından son gelişmeler...

-Barış Ermiş, Chuck Davis, Lance Williams, Barış Özcan ve Keith Simmons ile yeniden anlaşan Banvit'in başarılı şutörü Yunus Çankaya ile yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. Çankaya ile BJK Cola Turka ve GS Cafe Crown takımlarının ilgilendiği gelen haberler arasında.

-Türk Telekom'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Erwin Dudley ile BJK Cola Turka'nın çok yakından ilgilendiği ve siyah-beyazlı ekibin Dudley'in yanı sıra Serhat Çetin ve Barış Güney ile de anlaşmaya çok yakın olduğu gelen haberler arasında.

-Erdemir'den ayrılması beklenen Hakan Köseoğlu'nun Mersin BŞB, Türk Telekom ve Banvit takımları ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

-Türk Telekom'un gözden çıkardığı Hüseyin Beşok için Pınar Karşıyaka'nın devrede olduğu ifade ediliyor.

-Harun Erdenay ile yeni sezonda genel menajerlik görevi için anlaşan Fenerbahçe Ülker'in Engin Atsür transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

-Geçen sezon GS Cafe Crown'da başarılı bir sezon geçiren Amerikan asıllı Makedon oyuncu Darius Washington'ın Roma'daki play-off macerasının ardından Türkiye'ye eski takımına dönebileceği belirtiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder