Salsabasket'ten Ufuk Sarıca Röportajı

16 Mart 2010 Salı

Türkiye'nin en çok okunan basketbol sitelerinden birisi olan www.salsabasket.net'in bu seferki konuğu Efes Pilsen takımının yardımcı antrenörü Ufuk Sarıca. Sorularınızı şuradan yöneltebilirsiniz Ufuk Hoca'ya. Heyecanla bekliyorum, müthiş bir röportaj olacağı kesin. Şimdiden teşekkürler Anıl...

4 yorum:

Adsız,  16 Mart 2010 11:14  

Anıla Popovic ile ilgili sallama haberinde de teşekkür ettin mi merak ettim..Efes Pilsen düşmanı bir blog yazarına link vermenizi de anlamıyorum desem ??

burnovic 17 Mart 2010 00:23  

Ufuk Sarıca Röportajı benim için çok ama çok önemli... Ufuk Abi dünya tatlısı bir insan.. Onunla kim röportaj yapsa teşekkür ederim zaten..

Anıl'a dediğin olaydan ötürü teşekkür etmedim. Hayırdır?

Görüşlerini adsız olarak da yazsan dikkate alacağım. Teşekkürler...

Oğuz 17 Mart 2010 10:59  

Burhan sadece şunu anlamıyorum, neden hala efes forumunda dahi bu kişinin linkini paylaşıyorsunuz, ufuk sarıca istisna diyelim ki ben de severim kendisini, ama diğer konu başlıklarında da bir çok kez gördüm bu kişiden link verildiğini..
yani efes's bir tek küfür etmediği kalmış, t.demirel'e yalakalığı ile bir kez daha mide bulandırmış oportunist bir kişinin sitesine hit verilmesini sağlamak bir efes pilsen taraftarı olarak seni rahatsız etmiyor mu ?
popoviç ile ilgili sesli saçmalarken, efes'in euroleague sponsoru olduğu için kayırıldığını ima ederken neden sonra hakemlerin efes'i katlettiği maçlarda sesli düşünemedi ? yoksa beynine ket mi vurdu birden.

...Devotion...

burnovic 17 Mart 2010 13:05  

Efesliler.org'a artık eskisi kadar girmiyorum. Onu geçtim çok özel bir şey olmadıkça artık kimsenin linkini paylaşmıyorum.

Anıl, benim kişisel olarak yakından tanıdığım bir arkadaşım. Onun bir art niyetinin olduğunu hiç bir zaman düşünmedim. Popovic konusunda ise eleştirilerimi bizzat ilettim. Genelde o konumdaki kişiler hiç kimseye yaranamıyorlar. Bugün Efesliler çıkıp eleştirir yarın FBÜ'lüler...

Bir de şu var; insanlar bazen gerçekten yanlış anlaşılabiliyorlar. Yakından demek istediklerini daha net anlayabiliyorsunuz.

Hemen karalamayın kişileri. Bekleyin biraz zamana bırakın. Efes ile ilgili bir art niyeti olan birisi olsaydı Ufuk Sarıca bu röportajı kabul etmezdi. Benim düşüncelerim bunlar açıkçası...

Yorum Gönder