Hoşçakal Santiago

11 Mart 2010 Perşembe




Bu sene Efes Pilsen'de bekleneni veremeyen oyunculardan biriydi Daniel Santiago. Sözleşmesi sadece Euroleague maçlarını içeriyordu Porto Riko'lu pivotun. Takım çeyrek finale kalamadığından dolayı son maçı olacaktı Montepashi Siena maçı tecrübeli oyuncunun. Ancak beklenenden biraz daha hızlı oldu bu ayrılık ve Siena deplasmanına götürülmedi tecrübeli oyuncu. Belki de bavulları toplaması için?

Santiago'nun takımdan ayrılacağı anlaşılınca ilk teklif Joventut Badalona'dan geldi. Eurocup'dan elenen Badalona'nın tek hedefi ACB'de üstlere doğru tırmanmak. Ligde şu anda 11 galibiyet - 13 mağlubiyet ile 11.sırada bulunan Joventut özellikle hücumda katkı için istiyormuş bu transferi. Badalona'nın bir diğer tercihi ise CSKA'lı Pop Mensah-Bonsu imiş... Ancak Mensah-Bonsu'nun bu gece harika bir performans göstermesi bu olasılığı çürüttü ve bir bakıma da Santiago transferini kesinleştirdi, bana kalırsa. Haberin linkleri şöyle efendim..
Link1
Link2

Nadir de olsa "Danyeeel...Danyeeel..." dedirttin bize. Hele o Real Madrid maçındaki son saniye üçlük deneyişin... Akatlar deplasmanı çıkışında elinle bizlere öpücük yollamanı zaten hiç unutmayacağız. Kısa bir ziyaret oldu ama unutulmaz anılar bıraktın bizde. Senin gibi sıcak kanlı birini tanıdığımız için mutlu olduk biz... Teşekkür ederiz herşey için. Yolun açık olsun...

1 yorum:

Gurcay 11 Mart 2010 11:45  

Ataman'ın kullanamadığı adamlardan biri oldu Santiago.. Rakibe eşleşme problemi çıkarabilecek bir adamken, savunmada sorun yaşayan oyuncumuz oluverdi. Çok kısa süreli oyunda kaldığı dönemlerde istikrarsız bir görüntü çizdi. Özellikle sezon başında çok kötü maçları oldu ama bence son dönemde faydalıydı. Böyle bir uzunu içerde beslersen faydasını görürsün; biz de öyle oyun kurucular nerdeeee??!

Yorum Gönder